Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminlerini yayınlamaya devam ediyor. Hava sıcaklığının 40 dereceleri aştığı Diyarbakır’da bunaltıcı sıcaklar devam ediyor. Daha önce Diyarbakır dahil 6 ili uyaran Meteoroloji, 20 Temmuz Cumartesi günü havanın parçalı bulutlu olacağını tahmin ediyor. Diyarbakır’da bugün sıcaklık 39 dereceye kadar çıkacağı belirtilirken, yarınki hava durumu ise merak ediliyor.

Dünya Meteoroloji Örgütü uyardı Sıcaklık rekorları artacak!.

DİYARBAKIR’DA BUGÜN EN DÜŞÜK SICAKLIK 28 DERECE
Diyarbakır’da hissedilen sıcaklık ise 37 derece civarında olması beklenirken, rüzgâr bugün genellikle orta şiddette olacak. Diyarbakır'ın bugünkü yağış ihtimali yüzde 10 seviyelerinde olacak. Gündüz beklenen en yüksek sıcaklık 39 derece olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 28 derece olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Tuzak gibi sokak! Bu sokağa giren yere düşüyor Tuzak gibi sokak! Bu sokağa giren yere düşüyor

DİYARBAKIR’DA YARIN HAVA NASIL OLACAK?
Diyarbakır'da yarınki hava durumu ise; sabah saatlerinde açık 29 derece olması bekleniyor. Yarın gün ortasında havanın bulutlu 37 derece, akşam saatlerinde parçalı bulutlu 37 derece, gece açık 29 derece olacağı tahmin ediliyor.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SICAKLAR ARTACA MI?
Önümüzdeki hafta ise Diyarbakır'da en yüksek sıcaklığının 43 derece, en düşük sıcaklığın ise 28 derece olması bekleniyor.

Muhabir: Ejder Ediz IŞIK