AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Narin Güran cinayetinde tutuklu amca Salim Güran'la TBMM'de çekildiği fotoğrafın ortaya çıkmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi. Ensarioğlu, "Adam valiyi, kaymakamı herkesi ziyaret etmiş. O gün başka muhtarlarla birlikte geldiler. Beni de ziyaret ettiler. Hatırlamıyorum bile o ziyareti. Evet dostlarımız dedim. 20 yıl önce ölen dede benim dostumdur. Sanki ben öldürmüşüm gibi konuşuluyor." dedi.

DEM Parti’den Narin’in mezarına ziyaret DEM Parti’den Narin’in mezarına ziyaret

MECLİS KULİSİNDE ÇAY

Amca Güran ile Ensarioğlu'nun Meclis'te iktidar kulisinde çay içtiği fotoğraf karesi ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafta Güran ve Ensarioğlu ile birlikte 2 kişi daha bulunuyor.

ENSARİOĞLU: ZİYARETİ HATIRLAMIYORUM BİLE

Fotoğrafla ilgili AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu'ndan açıklama geldi. Gazete Duvar'da yer alan habere göre Ensarioğlu şunları söyledi, "Adam valiyi, kaymakamı herkesi ziyaret etmiş. O gün başka muhtarlarla birlikte geldiler. Beni de ziyaret ettiler. Hatırlamıyorum bile o ziyareti. Evet dostlarımız dedim. 20 yıl önce ölen dede benim dostumdur. Bu aile on binlerce kişinin dostudur. Sosyal medyada büyük ahlaksızlık yapılıyor. Yurt dışı kaynaklı hesaplardan ve çeşitli örgüt hesaplarından yapılan manipülasyonlarla bu iş bu hale geldi. Ben devlet ne biliyorsa onu söyledim. Soruşturmada bilinmeyen ama benim bildiğim bir şey yok ki.”

"SANKİ BEN ÖLDÜRMÜŞÜM GİBİ KONUŞULUYOR"

“Sanki ben öldürmüşüm gibi konuşuluyor. Tekirdağ'da 2 yaşında bir kız çocuğu istismara uğrayıp öldürüldü, vicdan sahiplerinden çıt çıkmadı. AK Parti'ye vurulamadığı için mi tepki gösterilmedi o kızcağızın ölümüne? Bu alçaklar 7 bin çocuğu hendeklere gömdü. 12-13 yaşındaki Kürt kızlarının eline silah verip dağa çıkardı. Bunlar mı bana ahlak dersi verecek?"

HERKES GİREMİYOR

TBMM'de söz konusu kulislere her ziyaretçi giremiyor. Buraya bir milletvekili veya danışmanı eşliğinde girilebiliyor. Meclis Genel Kurulu kapılarının doğrudan buraya açılması nedeniyle söz konusu alan Meclis polisi tarafından daha fazla korunuyor.

Kaynak: Gazete Duvar