AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’ndan yapılan açıklamada, “TBMM Çevre Komisyonu toplantımızda yapılan oylamada, komisyon üyelerimizin oy birliği ile desteğini alarak Komisyon Başkanı seçilmiş bulunmaktayım.

Selahattin Demirtaş'ın avukatından sitem dolu açıklama! Selahattin Demirtaş'ın avukatından sitem dolu açıklama!

Şahsımı bu göreve layık gören AK Parti Grubumuza ve oy birliği ile destek veren tüm komisyon üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca, tebrik ve destek mesajlarını ileten, bizleri ziyaret eden hemşehrilerimize, dostlarımıza ve yol arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım.

Birlik ve beraberlik içinde, daha yaşanabilir bir ülke, daha temiz ve daha güzel bir çevre için ortak akıl ve istişare ile ülkemizin çevre politikalarına en iyi şekilde katkı sağlayacağımızı temenni ediyorum.” İfadeleri kullanıldı.

DİYARBAKIR VALİSİ TEBRİK ETTİ
Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’dan yapılan açıklama ise şöyle: “Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanlığına seçilen Diyarbakır Milletvekili Sayın Galip Ensarioğlu'nu tebrik ediyor, seçilmiş olduğu görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Diyarbakır'ımıza ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun.”

Kaynak: Haber Merkezi