Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğünden Kiralık Gayrimenkuller belli oldu. Buna göre, Diyarbakır’ın merkez 4 ilçesi arasında bulunan Sur’da Gazi Caddesinde 2 dükkan, Oduncular Caddesi ve Bezciler Caddesinde birer dükkan kiraya verilecek.
Gazi Caddesinde kiraya verilecek olan dükkanlar Süt Mamülleri Satışı yaparken aylık istenen kira bedeli ise 2 bin lira olarak duyuruldu.
Oduncular Caddesinde ise giyim üzerine kiraya verilecek dükkan için istenen miktar aylık 4 bin lira olurken, Bezciler Caddesinde ise ayakkabıcı olarak kiraya verilecek dükkana istenen kira bedeli de 4 bin lira olarak duyuruldu.
2 EV KİRAYA VERİLECEK
Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkılarak iki evde kiraya verilecek. Merkez Sur ilçesi Lalebey Mahallesinde kiraya verilecek olan iki konut için istenen aylık kira bedeli ise birisi için 1.500 lira diğeri için ise 2 bin lira olarak duyuruldu.
İHALENİN DETAYLARI NELER?
İhaleye katılmak isteyenler için, Sur ilçesi İnönü Caddesi No:45 adresinde bulunan Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğü Emlak ve Yatırım Servisinde görebilirler ve aynı adresten temin edilebilir. İhaleye iştirak edecek olan istekliler ihale dökümanını en geç 25 Nisan 2025 tarihi mesai bitimine kadar satın almak zorundadırlar.
İhale günü yapılacak müracaatların kabul edilmeyeceği de duyuruldu.