Abdullah Çiftçi, Lice’ye bağlı Oyuklu Mahallesinde, gelenekselleşen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Çiftçi, ardından güvenlik güçlerini ziyaret etti. Çiftçi’ye, ziyaretleri sırasında Vali Vekili Çiftçi’ye İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, İl Müftüsü Celal Büyük eşlik etti.

VALİ VEKİLİ ÇİFTÇİ OYUKLU MAHALLESİ'NDE
Programı kapsamında ilk olarak ilçeye bağlı Oyuklu Mahallesini ziyaret eden Vali Vekili Çiftçi’yi burada Lice Kaymakamı Kerem Yenigün ve kamu kurum müdürleri ile vatandaşlar karşıladı. Çiftçi, burada gelenekselleşen halk buluşmasında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla samimi bir ortamda buluşan Çiftçi, onların sorun ve taleplerini dinledi. Mahallede düzenlenen Mevlid-i Şerif programına da iştirak eden Çiftçi, misafirperverliklerinden dolayı Oyuklu Mahalle sakinlerine teşekkür etti.

ÇİFTÇİ, GÜVENLİK GÜÇLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Daha sonra Çiftçi ve beraberindekiler Diyarbakır Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Lice kırsalındaki Ziyarettepe Üs Bölgesi'nde güvenlik güçleriyle bir araya geldi.
Çiftçi, burada mesai mefhumu gözetmeksizin terör ve uyuşturucu operasyonları yürüten güvenlik güçlerini başarılarından dolayı tebrik etti. Diyarbakır genelinde güvenlik güçlerinin terör ve uyuşturucu ile mücadeledeki azimli ve kararlı çalışmalarının göğüslerini kabarttığını kaydeden Çiftçi, kentin ve ülkenin huzur ve güvenliği için yapılan bu çalışmaların son derece önemli olduğunu ifade etti. 

Narin olayının araştırılması talebine AK Parti ve MHP oylarıyla ret! Narin olayının araştırılması talebine AK Parti ve MHP oylarıyla ret!

ÇİFTÇİ, İSTANBUL’A ATANDI
Öte yandan, Cumhurbaşkanı kararıyla yayımlanan karara göre, yaş haddinden emekliye ayrılan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’nun yerine vekillik yapan Abdullah Çiftçi’nin de görev yeri değişti. Çiftçi, İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığına atandı.

Kaynak: Haber Merkezi