DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Diyarbakır uçuşlarında yaşanan sürekli rötarlar, seyahat edenleri mağdur ederken programlarını altüst ediyor. Bugün akşam 21.40 Ankara uçuşu 2.5 saat rötar yaptı.  4-5 saati bulan rötarlar oluyor ve bu her gün yaşanıyor. Havalimanında insanlara açıklama bile yapılmıyor. Uçacak kişilere de yolcusunu bekleyene de zulüm yapılıyor. Bu sorun artık çözüm bekliyor! Yetkililerin sessizliğine ve çözümsüzlüğüne daha fazla tahammülümüz kalmadı.” İfadelerini kullandı.

Selahattin Demirtaş'ın annesine hakaret eden Jahrein'in cezası belli oldu Selahattin Demirtaş'ın annesine hakaret eden Jahrein'in cezası belli oldu

“DİYARBAKIR HALKINA YAPILAN BU ZULME SON VERİN”
Eren, geçtiğimiz günlerde de yine benzer paylaşım yaparak şu ifadelere yer vermişti: “Diyarbakırlıların uçuş çilesi ne zaman son bulacak. Uçuşlarda yaşanan gecikmeler ve rötarlar nedeniyle yurttaşlarımız ciddi mağduriyet yaşıyorlar. Bugün Ankara’dan 21.40’da kalması gereken uçak 23.50’ye rötar yaptı. Saati gelince kalkıp kalmayacağı da henüz belirsiz. Bu ne sorumsuzluk. Hep Diyarbakır uçuşlarında mı yaşanıyor bu rötarlar. Diyarbakır halkına yapılan bu zulme son verin.”

Kaynak: Haber Merkezi