Siirt’te Amedspor coşkusu! “İşte taraftar, işte şampiyon” Siirt’te Amedspor coşkusu! “İşte taraftar, işte şampiyon”

2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, 28 Nisan Pazar günü saat: 15.00’da Manisa deplasmanında Somaspor ile karşılaşacak. Amedspor’un galibiyet alması durumunda şampiyonluğunu ilan edeceği maç öncesi taraftarların düşüncelerini aldık.

Mücadele Gazetesi olarak Diyarbakır’da yaptığımız sokak röportajında taraftarlar şu ifadeleri kullandı: 

“DİYARBAKIR HASRET KALDI”
- “Amedspor bile dediğinde Tüylerim diken diken oluyor çok seviyoruz. Bu memleket bu şehir 20 yıldır hasrettir. Böyle bir şeye Amedspor da bizi gururlandırıyor. Geçen hafta bir hayal kırıklığı oldu. 40 bin kişi biraz üzüldü ama Berk İsmail dükkanımıza geldi İnan ki Diyarbakır halkından daha çok üzülmüştü. Yani bu pazar kesin yani her şeyimizi hazırlamış kompetimizi havai fişeğimizi eminiz şampiyon olarak. Mesut Bakkalı da canı gönülden seviyorum tebrik ediyorum sanki Diyarbakırlı biridir yani bu Amedspor'un böyle yapması bize de çok yaradı. Satışlarımız 5 kat arttı Cumartesi- Pazar çok heyecanlı geçiyor.

“MAÇA EŞİMLE ÇOCUKLARLA GİTTİK”
- Evet bu hafta da bekliyoruz inşallah hayırlısıyla kazanırız. Geçen hafta maça eşimle çocuklarla gittik. Bütün aile biraz üzüldü çünkü şampiyon bekliyorduk. Yani bu hafta şampiyonluk gelir inşallah bekliyoruz. 

“AMEDSPOR’UMUZA BAŞARILAR DİLİYORUM”
- Geçen hafta gittik maça yani biletimiz olduğu halde içeri giremedik yani yoğunluk vardı. Her taraftan milyonlarca insan geldi inşallah bu hafta işi bitirir diye düşünüyoruz. Alırız diye düşünüyorum Amedspor’umuza başarılar diliyorum.

“BU SONUÇ BENİM İÇİME SİNMEDİ”
Amedspor önce Iğdırspor maçının şaibelerin ortadan kalkması için yönetimin etkili bir açıklama yapması lazım, Bu sonuç benim içime sinmedi. Soma maçı da 1-0 olsun bizim olsun yeter ki Amedspor 1.lige yükselsin. Şehrimize katkıları var çünkü halk buraya geliyor dünyada bir Barcelona yani bölgenin Barcelonası olma yolunda bir iddiası var Amedspor'un ileride iş adamları olsun halkımız destek verirse Amedspor güzel yere geleceğini umuyorum ve diliyorum da çünkü bu halk hak ediyor. Amedspor dünyada taraftarları olan bir takımdır.”

Muhabir: Remziye ÇELİK