Olay, 12 Ekim akşamı Yenişehir ilçesi Aziz Mahmutoğulları Caddesi'nde, 5 katlı apartmanın son katında meydana geldi. Boşanma aşamasında olan Muhammed Ali Baran ile eşi EB'nin tartışmasının ardından yakınları eve geldi. Yaşanan tartışma, kişisel kavgaya dönüştü. Kavgada Muhammed Ali Baran ile akrabası Vedat Baran ve AB, tabancayla yaralandı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri adrese sevk edildi. Ekiplerin kontrolündeki Muhammed Ali Baran ve Vedat Baran'ın hayatını kaybettiği belirlendi. İlk müdahalenin ardından tedavi kaldırılan AB'nin sağlık sisteminin iyi olduğu öğrenildi.

KAMERALAR İNCELENDİ

Polis ekipleri gelecekleri taksiyle kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüphelilerin tespit edildiği adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda Muhammed Ali Baran'ın eşi EB, kayınvalidesi R.Ş. ve kayınbiraderi A.Ş., olaydan 1 saat sonra yakalandı. Şüpheliler, işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kandilli duyurdu: Van’da 3.2 büyüklüğünde deprem! Kandilli duyurdu: Van’da 3.2 büyüklüğünde deprem!

Firari kayınbirader Ö.B.Ş. de polisin çalışmasıyla yakalanarak gözaltına alındı. Ö.B.Ş. de, operasyonların sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: DHA