Diyarbakır’da ilginç kıyafetlerle Sur içinde dolaşan ve kendini Diyarbakır’ın 8. Kralı olarak gören Efsane Kral lakaplı bir vatandaş yaptığı şeylerle gündemden düşmüyor. 

SABAH DERT DİNLİYOR AKŞAM KEDİLERİ DOYURUYOR
Efsane Kral boynuna astığı yazı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Küçük bir ücretle vatandaşların derdine ortak olmaya çalışıyor. Dert dinlemeler için her kategori başına farklı ücretler alıyor. Kazandığı ücretler ile hayvanların karnını doyurduğunu söyledi. 

Diyarbakır’ın en meşhur yemekleri belli oldu! Liste şaşırttı Diyarbakır’ın en meşhur yemekleri belli oldu! Liste şaşırttı

YERLİ VE YABANCI TURSİTLERİN İLGİ ODAĞI OLDU
Boynuna yazdığı pankartta; “Ucuza dert dinlenir. Aile dertleri 20 lira, Genel Dertler 30 lira Koca dertleri 50 lira. Bütün dinlemelere duygularım dahildir. Ekstra gözyaşı dökmek için ek ücret alınır” Diyen Efsane kral birde IBAN ile çalışmadığını söyledi. Pankartı gören vatandaşlar dert dinlemekten çok fotoğraf çektiriyor. Efsane kral kazandığı dert ücretleriyle ise kedilere mama aldığını söyledi. 

TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI OLDU
Her gün farklı kıyafetlerle Sur içinde gezen Efsane Kral turistlerinde ilgi odağı oldu. Yerli ve yabancı turistlerin sürekli onunla fotoğraf çektirdiği görüldü.

Muhabir: Abdullah AKYOL