Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden Odabaşı ailesinin ferdi Ayşe Odabaşı, geçirdiği bel fıtığı ameliyatının ardından yaşamını yitirdi. Diyarbakır’daki özel bir hastanede 10 gün önce bel fıtığı ameliyatı olan 48 yaşındaki Ayşe Odabaşı, kendisine yapılan ağrı kesici iğne sonrası yaşamını yitirdi. Ayşe Odabaşı, Yeniköy Mezarlığı’nda dün (1 Ağustos) toprağa verildi.

10 GÜN ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTU
İddiaya göre Ayşe Odabaşı, 10 gün önce ameliyat olduktan sonra taburcu edildi. Ameliyat bölgesinde ağrı şikayetiyle dün aynı özel hastanenin acil servisine müracaat eden Odabaşı, yapılan ağrı kesici sonrası fenalaştı. 48 yaşındaki Ayşe Odabaşı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayşe Odabaşı’nın ani ölümü hastane ihmali var mı sorusunu da gündeme getirdi.

Abdulvahap Odabaşı, kızının vefatından sonra ilgili tüm taraflar hakkında şikayetçi oldu ve adalete olan inancını yineledi. Ayşe Odabaşı'nın cenazesi, yapılan otopsi sonrası ailesi ve yakınları tarafından Yeniköy Mezarlığı'na defnedildi. Taziyelerini kabul eden Odabaşı ailesi, kızlarının ani kaybıyla sarsıldı.

AYŞE ODABAŞI KİMDİR?
48 yaşındaki Ayşe Odabaşı, Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden biri olan Odabaşı ailesinin bir ferdidir. Abdulvahap Odabaşı'nın kızı olan Ayşe Odabaşı, aile şirketinde mühendis olarak çalışmaktaydı.

Yılmaz Odabaşı'ndan Diyarbakır Kitap Fuarı'na Tepki

Diyarbakır’ın iş kadınları Narin’i unutmadı! Diyarbakır’ın iş kadınları Narin’i unutmadı!

Öte yandan Ayşe Odabaşı, aynı zamanda şair Yılmaz Odabaşı’nın da yeğeni oluyor.

Kaynak: Haber Merkezi