Kayapınar Belediyesi, Mezopotamya Mahallesi’nde dar gelirli muhtaç durumda olan, yaşlı, engelli, hasta ve evinde yemek yapabilecek durumda olmayan yurttaşlara yemek hizmeti verecek. Belediye Aşevi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Halka ucuz yemek sağlamak amacıyla düzenlenen proje ile açılan Aşevinin açılış programına, Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, Yenişehir Belediyesi Eş Başkanı Safiye Akdağ, Barış Anneleri ve DEM Parti İlçe Yöneticileri de katıldı.

Narin’in abisi Baran Güran aileyi savundu! “Amcam babam gibidir” Narin’in abisi Baran Güran aileyi savundu! “Amcam babam gibidir”

AŞEVİNDEN TOPLU YEMEK ALINABİLECEK
Kayapınar Belediyesi, ilçede ucuz yemek hizmeti verecek Belediye Aşevi açılışını gerçekleştirdi. Belediye, ilçede yardıma muhtaç vatandaşları tespit ederek günlük yemek hizmeti sağlayacak. Yemekler, ekipler tarafından yaşlı ve engelli bireylerin evlerine de ücretsiz ulaştırılacak.

UCUZ YEMEK HİZMETİ
Ayrıca yas evlerinde ikram edilecek taziye yemekleri ve düğün törenleri gibi toplu yemekler de başvuru yapılıp uygun bir fiyatla alınabilecek.

Muhabir: Remziye ÇELİK