Diyarbakır’da merkez Yenişehir Belediyesi işçi alımı yapacağını duyurdu. 35 kişilik özel güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyurulurken başvuru tarihleri, çalışılacak pozisyon ve başvuru şartları da açıklandı.

İŞKUR Diyarbakır duyurdu! İşçi alımı yapılacak İŞKUR Diyarbakır duyurdu! İşçi alımı yapılacak

BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?
Yenişehir Belediyesi bünyesinde çalışacak olan 35 kişilik özel güvenlik görevlisi alımı için başvuru tarihleri 23 / 24 /25 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak. 

MÜRACAAT KOŞULLARI NELERDİR?
Yenişehir Belediyesi’nde  yapılacak olan alımların başvuru şartları şu şekilde:
1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
2-En az İlköğretim Mezunu olmak,
3-İş pozisyonuna uygun olarak çalışmaya engel teşkil edecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
4-Diyarbakır sınırları içinde ikamet ediyor olmak,
5-Askerlik çağına gelmiş ise; muvazzaf askerlik hizmetini yapmış ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
6-Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek vardiyalı sistemde çalışabilecek, insan ilişkisi ve iletişimi iyi kurumsal kimliği taşıyabilecek özellikle sahip olmak,
7-5188 sayılı yasa gereği, Özel Güvenlik Kimlik Kartı bulunan,
8-Affa uğramış olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?
Başvuruların Yenişehir Belediyesi insan kaynaklarından yapılacağı duyuruldu. Mülakatlar online olarak gerçekleştirilecek.

Muhabir: Onurcan GÜLER