Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Üçkuyu Mahallesi’ndeki yol vatandaşların tepkisine neden oluyor. Durumdan dert yanan bir vatandaş, araçlarının lastiklerinin patladığını ve ışıklandırmanın ise oldukça yetersiz olduğunu belirtti.

Diyarbakır’da kadınlara  toplumsal cinsiyet eğitimi verildi! Diyarbakır’da kadınlara toplumsal cinsiyet eğitimi verildi!

YOL ÇALIŞMASI İSTİYORUZ

Mücadele haber ihbar hattına gelen şikayette Selman isimli vatandaş, Yenişehir ilçesinde bulunan Üçkuyu Mahallesi’ndeki yoldan dert yandı. Vatandaş, “Üçkuyular 56/1 Sokak Z.E.'ya giden yol tamamen kum ve toz toprak ile dolu. 300'den fazla hanenin yaşadığı, birçok dükkan ve işletmenin olduğu bu yoldan durağa giderken her gün toz toprak içinde kalıyoruz. Bu yola 7 aydan fazladır asfalt dökülmesi için talep açıyoruz, hiçbir şekilde yapılmıyor. Sürekli olarak araç lastiklerimiz patlıyor ve ışıklandırma yetersiz olduğu için gece köpek saldırılarına uğrayabiliyoruz. Bu konuda yol çalışmasının yapılmasını ve ışıklandırmanın yapılmasını rica ediyoruz” dedi.

Muhabir: Fatih SURUÇ