Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Güzel Aşklar Diyarı dizisi yayın tarihi belli oldu. Özgürlüğüne düşkün inatçı kadın ile aile bağları çok güçlü erkeğin entrikalarla dolu yaşamı izleyici ile buluşmak için geri sayıma geçti. Çekimleri Diyarbakır, Kapadokya, İzmir ve Karadeniz bölgesinde gerçekleştirilecek Güzel Aşklar Diyarı ne zaman başlıyor? Güzel Aşklar Diyarı oyuncuları kim? Güzel Aşklar Diyarı konusu ne? İşte yanıtı…

Güzel Aşklar Diyarı Mahsun Kırmızıgül Dizi

DİZİ EYLÜL’DE: İLK FRAGMAN GELDİ
Kanal D yeni sezon yapımlarından Güzel Aşklar Diyarı 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Eylül ayında ekrana gelecek yapımlar arasına adını yazdıran Güzel Aşklar Diyarı konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Özgürlüğüne düşkün inatçı bir kadın ile aile bağları çok güçlü bir erkeğin entrikalarla dolu imkansız aşkını ekrana taşıyacak olan Güzel Aşklar Diyarı ilk bölüm tarihi verildi. Peki, Güzel Aşklar Diyarı ne zaman başlıyor? Güzel Aşklar Diyarı konusu ne? İşte Güzel Aşklar Diyarı oyuncuları…

Mahsun Kırmızıgül Sete Başladı! Diyarbakır’a Da Gelecek

GÜZEL AŞKLAR DİYARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan Güzel Aşklar Diyarı 23 Eylül Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Deniz ile Arhan’ın hayatında yaşanacakları ekrana getirecek olan Güzel Aşklar Diyarı dizisi güzel atlar diyarı Kapadokya’da çekiliyor.

GÜZEL AŞKLAR DİYARI KONUSU
Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde hayatının aşkı Arhan’ın peşinden Kapadokya’ya giden Deniz’in acılarla dolu hikayesi işlenecek. Deniz’in yaşadığı şehri terk etmesi hikayeyi başlatacak. Faili meçhul cinayet tüm aileyi birbirine katacak.

Diyarbakır’da bir husumet daha barışla sonlandırıldı! Diyarbakır’da bir husumet daha barışla sonlandırıldı!

GÜZEL AŞKLAR DİYARI OYUNCULARI
Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Halil Ergün, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus, Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik.

Kaynak: Haber Merkezi