Diyarbakır’da binlerce gencin heyecanla beklediği ünlü isimler konser için gelmeye hazırlanırken en fazla heyecanla beklenen isim de belli oldu.

MURAT BOZ KONSERİ HEYECANLA BEKLENİYOR!
12 Ekim Cumartesi günü akşam saat 21.00’da Diyarbakır’da konser verecek olan ünlü ismin konserine binlerce gencin katılım sağlayacağı bekleniyor. 

Bir dönemin işkence merkezinde yıkım başladı Bir dönemin işkence merkezinde yıkım başladı

MURAT BOZ KİMDİR?
1980 yılında Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde dünyaya gelen Murat Boz, şarkıcı, oyuncu ve şarkı yazarıdır. Boz, müzik kariyerine 2006 yılında çıkardığı Aşkı Bulamam Ben isimli şarkısıyla başlamıştır. İlk stüdyo albümü olan Maximum’la büyük bir çıkış yakalamış ve birçok ödül kazanmayı başarmıştır.

Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan isim, Hadi İnşallah, Kardeşim Benim, Dönerse Senindir ve Öldür Beni Sevgilim filmlerinde başrol oyuncu olarak rol almıştır. 

Boz, özellikle gençlerin sevdiği pop şarkıcıları arasında yer almıştır. Önümüzdeki günlerde de Diyarbakırlı hayranlarıyla bir araya gelecek olan şarkıcının konser tarihi 12 Ekim 2024 Cumartesi 21.00 olarak açıklanırken yer olarak ise Nevruz Parkı Ana Sahne duyuruldu.

Muhabir: Abdullah ÇAKIL