Futbol tutkunu erkeklerin vazgeçilmezi olan halı saha fiyatları da zamdan nasibini aldı. Diyarbakır’da her geçen gün zamlanan halı saha ücretlerine yaz ayı boyunca 4 kez zam geldi. İlkbahar aylarında kişi başı 50 lira olan halı saha ücretleri 100 ile 140 liraya kadar çıktı. 

Diyarbakır'a gelen turist "Bayıldım şehrinize" dedi Diyarbakır'a gelen turist "Bayıldım şehrinize" dedi

Diyarbakır’daki O Mahalleye Yeni Halı Saha!

DİYARBAKIR’DA BİR SAATLİK HALI 1680 LİRA OLDU
Toplamda 14 kişinin oynandığı halı sahada kişi başı 120 liradan hesaplarsak bin 680 lira yapıyor. 1 saat top oynayan futbol tutkunları bin 680 lira veriyor. Bazı yerlerde servis ücreti de dahil edilince kişi başı 140 liraya kadar çıkıyor. Buda neredeyse 2 bin liraya tekabül ediyor. Futbol tutkunu gençler artan fiyatlar yüzünden bir hayli şikayetçi. 

Diyarbakır’da halı saha fiyatları uçtu!

YANIMIZDA HER HAFTA FAZLADAN PARA GETİRİYORUZ
Mücadele’ye konuşan futbol tutkunu olan Muhammed Gülen şöyle konuştu; “Biz haftada 3 kez geliyoruz. Futbol benim için bir yaşam felsefesidir. Bu zamlar bizleri çok etkiliyor. Her hafta farklı fiyat ödüyoruz. Bizde şaşırdık yanımızda her zaman fazla para getiriyoruz. Bu duruma alıştık. Gençlerin bir futbol tutkunluğu var bari buna zam gelmesin. Ne kadar zam gelirse gelsin bu tutkudan onlarda biliyor vazgeçemediğimizi bilerekten her hafta zam geliyor. Gençler olarak bu durumdan şikayetçiyiz.”

Muhabir: Abdullah AKYOL