Merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi güzergahında bulunan Yunus Emre ilkokulu ve Koşuyolu Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi olarak faaliyet gösteren okulda ilkokul binasının son katındaki tuvaletlerin kullanılmaz halde olduğu tuvalet kapıların bazılarının kırık bazılarının ise hiç olmadığı görüldü. İlkokul öğrencilerinin kullandığı tuvaletler kullanılamaz halde olduğu için 2 kat aşağıda bulunan tuvaletlere indiği söylendi. Geçtiğimiz günlerde de KPSS Ön Lisans sınavında öğrenciler lavaboyu kullanmadıkları için 2 kat aşağıda bulunan tuvaletlerde ihtiyaçlarını karşıladıkları söylendi.

Diyarbakır’daki mahalle sessizliğe büründü! Göç başladı Diyarbakır’daki mahalle sessizliğe büründü! Göç başladı


 
9 EYLÜL'DE ÖĞRENCİLER OKULA MERHABA DİYECEK 
Okulun hem lise hem de ilkokul olarak kullanılmasının sebebi ise, hemen karşı güzergahta bulunan Yunus Emre ilkokulu Elazığ depreminde hasar aldığı ve deprem yönetmeliğine uygun olmadığı gerekçesiyle yıkılmıştı. Orada okuyan öğrenciler ise Koşuyolu Mesleki Teknik ve Anadolu lisesine taşınmak zorunda kaldılar. 

Diyarbakır’da 4 Yeni Okul Yapıldı!

Yunus Emre ilkokulu ise tekrardan yapıldığı fakat aldığımız yeni bilgilere göre okulun ikinci dönemde açılacağı söylendi. 9 Eylül 2024 itibari ile öğrencilerin tümü yeni eğitim öğretim yılına merhaba diyecek.

Muhabir: Abdullah AKYOL