Diyarbakır’da bir grup genç Gazze olayları sebebi ile Burger King ve Starbucks’a protesto gerçekleştirmiş, baskın yapmıştı. Olaylar yurt genelinde tepkiyle karşılanırken birçok yerden de destek almıştı. Şimdi ise dikkat çeken bir yerden destek geldi.

DİYARBAKIR MEMUR-SEN BAŞKANINDAN DESTEK

Protestolara ilişkin Diyarbakır Memur-Sen İl Başkanı Ramazan Tekdemir protestolara destek verdiğini açıkladı. Tekdemir,

“Pes Be…

Diyarbakır Valiliği Narin’in mezarını yaptırdı Diyarbakır Valiliği Narin’in mezarını yaptırdı

Gazze’de sayısız katliam gerçekleştiren bebek ve çocuk katili siyonist İsrail’e her koşulda desteğini açık eden firmaları protesto en tabii, doğru ve insancıl bir hak kullanımı iken..

Hatta insanlık dışı katliam ve cürümleri sübvanse ettiği için uzantı firmalara daha büyük eylem ve hukuki yaptırımlar gerekirken..

 Diyarbakır’da yapılan protestonun şekline ilişkin itirazın bir miktar açıklayıcı değeri olsa da gençlerin vicdan protestosunu baskın ve saldırı ile eşitleyen hezeyanların müntesipleri bilerek ya da bilmeyerek! Terörist ve katil rejim lehine hareket etmektedir.

Görüntülerde hiç şiddet kullanmadan sadece farkındalık oluşturmak adına mekana yapılan protestoyu tebrik ediyor, duyarsız gençliğin hepimizin felaketi olacağını kuvvetle hatırlatıyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ejder Ediz IŞIK