Diyarbakır’ın Sur ilçesi Gazi Caddesi güzergahında bir antika dükkanında satılan kaset çalarlar, renkli görünümleri ve tercihe göre özel tasarlanmış çeşitleri ile analog radyolar nostalji severlerin özel ilgisiyle dikkat çekiyor.

Diyarbakır’daki mahalle sessizliğe büründü! Göç başladı Diyarbakır’daki mahalle sessizliğe büründü! Göç başladı

Zevke göre her boyut ve özelliğe göre tasarlanmış bu radyo ve kaset çalarlar fiyatlarının dijitalleşme ile başlayan süreçte tercih sebebi oluyor. Dijital radyoların boyut ve özelliğine göre aynı oranda belirlenmesi fark edilen özellikleri arasında.

ÜCRETLENDİRMELER HER KESİME HİTAP EDİYOR
Küçük tasarımlarıyla dikkat çeken hatta güneş enerjisiyle bile çalışan radyo ve kaset çalarlar 400 liradan alıcısını bekliyor. Orta sekmentte yer alan ve boyutları daha büyük olan radyolar ise 600-700 liradan satılıyor. En yüksek fiyatları ise daha doygun ses kalitesiyle  büyük boyutlu radyo kaset çalarlar alıyor. Bunlar da 1500 lira ile müzik keyfinin nostalji ile buluştuğu bir tasarım ile meraklılarına ulaşıyor.

Sur İlçesi Gazi Caddesine yolunuz düştüğünde rahatlıkla karşılaşabileceğiniz bu nostaljik tasarım harikalarının içerisinden istediğinizi deneyimleyebilir ve hangisini kullanacağınıza karar verebilirsiniz.

Muhabir: Gurbet İpek