Diyarbakır’da yeni yaşam alanları için çalışma Diyarbakır’da yeni yaşam alanları için çalışma

PTT’nin 184’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla Yenişehir ilçesi Ofis semtindeki PTT şubesinde kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinliğe PTT Başmüdürü Rıdvan Acar, Destek Hizmetleri Müdürü Ertan Yavuz ile şube müdürleri ve personeller katıldı. Etkinlikte 184'üncü müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

Etkinliğin ardından Diyarbakır Valiliğini ziyaret eden PTT Başmüdürü Rıdvan Acar ve beraberindekiler, Vali Murat Zorluoğlu'na Cumhuriyetin 100.’üncü Yılı konulu portföyü hediye etti. PTT Başmüdürü Rıdvan Acar, kurumun 23 Ekim 1840 tarihinde ‘Posta Nezareti’ adıyla haberleşme hizmeti sunmaya başladığını ve Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olarak 184’üncü yılını kutladığını söyledi.

Yaklaşık 2 asırlık tecrübesiyle ülkenin en güvenilir iletişim sağlayıcısı olarak görülen PTT’nin geçmişinden aldığı güçle geleceğe sağlam adımlarla ilerlediğini belirten Başmüdür Acar, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), Türkiye'nin haberleşme ve iletişim alanında sunduğu kaliteli hizmetlerle vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Geniş hizmet yelpazesi, ülke çapında yaygın iş yeri ağı ve ulusal-uluslararası iş birlikleriyle adından başarıyla söz ettiren PTT AŞ, teknolojiyi hizmetlerine entegre ederek posta, kargo, filateli, bankacılık, e-ticaret ve lojistik gibi birçok alanda sektörün lideri olmaya devam ediyor” dedi.

Kaynak: DHA