Birbirinden güzel ve lezzetli yemekleri ile Mezopotamya’nın kalbi olan Diyarbakır’da yemek fiyatları uçtu. Fiyatların her geçen gün arttığı Diyarbakır’da öğrenci ve dar aileler zorlanmaya başladı. Daha uygun fiyatta satılan lokantaları tercih etmeye başladılar.

Diyarbakır’daki tarihi köşk çöp oldu! Diyarbakır’daki tarihi köşk çöp oldu!

İşletmelerin özel ve kamu sektörü olmak üzere Diyarbakır’da vatandaşlara sunduğu hizmetlerin cüzi miktarda alınan karşılığı ile halkın memnuniyetinin de doğru oranda arttığını görmek mümkün. Yapılan yemek kampanyalarındaki bu güzel yenilik diğer yemekhane şirketlerinin de bundan etkilenmesinin önünü açmış oldu.

Diyarbakır’da bir lokantanın başlattığı 4 çeşit yemek 100 lira kampanyası başka işletmelere de örnek oldu, sayıları arttı. Yenişehir ilçesi Sanat Sokağı civarında yeni açılan bir lokanta da 4 çeşit yemek 100 lira kampanyasına geçti.

Öte yandan Siirt Belediyesi 4 çeşit yemeği 100 lira, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ise 40 liradan satış yaptığı lokantaları hizmete açarken Diyarbakır halkı ise belediyelerden kent için talep etmişti.

Muhabir: Gurbet İpek