Eğil ilçe belediyesi, bölgede yaygın olan taziye kültürünü yaşatmak ve kaybı olan vatandaşlara destek olmak amacıyla taziye evlerine yardım desteği çalışması başlattı. Belediye, ilçede bulunan cami ve taziye evlerine katkıda bulunmak ve eksiklerini gidererek hizmetine sunmaya devam ediyor. Belediye, ilçede bulunan taziye evlerine katkıda bulunmak amacıyla dış mekanda kullanabilmeleri amacıyla plastik masa ve sandalye takımı teslim ederek vatandaşların hizmetine sunuyor.

Diyarbakır'da belediyeden TOKİ'ye müjde! Otobüs hattı uzatıldı Diyarbakır'da belediyeden TOKİ'ye müjde! Otobüs hattı uzatıldı

EĞİL BELEDİYESİ'NDEN TAZİYE EVLERİNE MASA-SANDALYE DESTEĞİ
Eğil Belediyesi, ilçedeki vatandaşların taziye kabullerinde yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırmak ve rahat bir ortamda taziye kabullerini gerçekleştirmeleri için imkânları doğrultusunda destek vermeye devam ediyor. Proje kapsamında belediye, Akalan Mahallesi Özendi Mezrası, Tepecik, Oyalı, Balaban, Sarıcak, Kale, Sarmaşık, Babalar ve Sağlam Mahallelerinde bulunan taziye evlerinde dış mekanda kullanabilmeleri için plastik masa ve sandalye takımları aldığını duyurdu. Belediyeden yapılan açıklamada, taziye evlerinin eksiklerinin tamamlanması için çalışmaların devam edeceği bildirildi.

Muhabir: Remziye ÇELİK