Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Her Yerde Sanat Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Uçan Halı Çocuk Festivalinin etkinlikleri kapsamında konser verildi. Sümerpark Amfi Tiyatroda düzenlenen ve 16 ülkeden 37 sanatçının yer aldığı festival konserine, çocuklar aileleriyle birlikte katıldı.

FESTİVAL KONSER İLE SONA ERDİ
Çocuklar konsere yoğun ilgi göstererek gönüllerince eğlendi.

Uluslararası Uçan Halı Çocuk Festivali konser gösterimi ardından sona erdi.

 

“ÇOCUKLARIMIZ BUGÜN ÇOK MUTLU OLDU”
Ebeveynler de çocuklarının sevinçlerine eşlik ederek unutulmaz anlar yaşadı. Çocuklarıyla beraber konsere gelen Hediye Tekiner, “Gün boyunca çocuklarımız çok eğlendi. Etkinliklere katıldılar. En sonunda konsere geldik. Çocuklarımız bugün çok mutlu oldu. Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Amed'in çocukları için bunların devamını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Diyarbakırlı kayıp Rojin Kabaiş'in babası Mücadele'ye konuştu! Diyarbakırlı kayıp Rojin Kabaiş'in babası Mücadele'ye konuştu!

“ÇOCUKLAR ÇOK GÜZEL EĞLENİYORLAR”
Çocuklarıyla birlikte çok güzel bir etkinliğe tanıklık ettiklerini dile getiren Özbek Eneş de, “Gerçekten çok güzel bir etkinlik yapılmış. Çocuklar çok güzel eğleniyorlar. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Bülten