Silvan Belediyespor kuruldu, Belediyeden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Belediyemiz, gençlerin sosyal, fiziksel ve mental gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Silvan Belediyespor'u kurarak önemli bir projeye imza attı” denildi.

KULÜP GENÇLERİN POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARMAYI HEDEFLİYOR!

Silvan Belediyesi Eşbaşkanları yaptıkları açıklamalarında, “Gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkarmak için sporu bir araç olarak görüyoruz. Silvan Belediyespor ile gençlerimize spor yapma imkanı sunmakla kalmayacak, aynı zamanda onları sosyal bir araya getirerek toplumsal bağlarını güçlendireceğiz” dedi. Ayrıca sporun sadece fiziksel sağlık için değil, aynı zamanda mental dayanıklılık ve takım çalışması için de kritik öneme sahip olduğu vurgulandı.

SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN FIRSAT!

Silvan Belediyespor, gençlere sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri için fırsatlar yaratacak. Ayrıca, kulüp bünyesinde düzenlenecek sosyal etkinliklerle gençlerin kaynaşması ve birbirleriyle etkileşim içinde bulunması teşvik edilecek.

Diyarbakır'da yeni yerleşim yerlerine DİSKİ’den çalışma Diyarbakır'da yeni yerleşim yerlerine DİSKİ’den çalışma

Belediyemiz bu projeyle birlikte gençlerin sporun bir parçası olarak hayatlarına daha fazla yön vermelerini, öz disiplin geliştirmelerini ve liderlik becerileri kazanmalarını sağlamayı hedefliyor. Ayrıca, Silvan Belediyespor’un kuruluşu, sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirirken, yerel toplumu da bir araya getirme misyonunu üstleniyor. Bu bağlamda, sporun birleştirici gücünden faydalanarak, toplumda dayanışma ve iş birliği ruhunu artırmayı amaçlıyor” dediler.

Kaynak: Haber Merkezi