Diyarbakır’da artık birçok sitenin etrafı tel örgülerle kapatılırken, girişlerde ise güvenlik görevlileri bulunuyor. Diyarbakır’da bir site güvenlikçisinin bina sakinlerine gönderdiği mesajda kargo araçlarının site içerisine girişlerinin artık yasaklandığı duyuruldu. Sebebinin ise çocuk kaçırma olaylarına karşı alınan bir karar olduğu belirtildi.

Donald Trump, Amedspor taraftarını etiketledi! Destek bekliyor Donald Trump, Amedspor taraftarını etiketledi! Destek bekliyor

“DİYARBAKIR’DA 4 ADET ÇOCUK KAÇIRMA OLAYI YAŞANMIŞ”
Polisin kendisini uyardığını belirten site güvenlikçisi tarafından bina sakinlerinin bulunduğu WhatsApp grubuna atılan mesaj şöyle: “İyi günler değerli site sakinleri bayram öncesi bir hafta içerisinde Diyarbakır genelinde kargo firması araçları ile 4 adet çocuk kaçırma olayı yaşanmış ve bu olay kolluk kuvveti personel tarafından bize bildirilmiş. Bu durumların önüne geçmek için kargo araçları site içerisine girişi yasaklanmıştır. Kargosunu isteyen site sakinimiz güvenlikten gelip alabilir yada gelen kargo firması personeli site içerisine yaya olarak getirip teslim edebilir. Çocuklarımızın güvenliği için anlayış göstermenizi rica ediyor anlayışınız için teşekkür ediyorum.”

Kararın Diyarbakır’da bulunan tüm sitelerde de alınıp alınmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Muhabir: Fatih SURUÇ