Geçtiğimiz yıllarda Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliğinden esinlenen fotoğraf sanatçısı Cengiz Kudat kadim Diyarbakır’ın tarihi ve doğal mekanlarında astronot kıyafeti giyen modelin yer aldığı fotoğrafları Ceylan AVM’de sanatseverlerle buluşturacak.

“EVREN KADAR DİYARBAKIR” SERGİSİ

Kudat’ın “Evren Kadar Diyarbakır” adlı fotoğraf sergisi 16-17 Aralık tarihinde Ceylan AVM sergilenecek.

Eylül geldi Diyarbakır serinledi! En sıcak yerler belli oldu Eylül geldi Diyarbakır serinledi! En sıcak yerler belli oldu

Cengiz Kudat sosyal medya hesabından sergiyi şöyle duyurdu; “Sizleri, Cengiz KUDAT'in eşsiz gözlem ve yaratıcılığıyla şekillenen fotoğraf sergisine davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu özel etkinlikte, 16-17 Aralık tarihinden itibaren Ceylan karavil park AVM'de gerçekleşecek olan sergimizde, şanatın derinliklerine bir yolculuğa çıkmayı umuyoruz. Cengiz KUDAT'in lensinden bakarak, Diyarbakırın tarihi güzelliklerine farklı bir bakış açısına eşlik edeceksiniz. Sizi, sanatın dokunaklı dünyasına davet ediyor ve bu özel sergiyi sizinle paylaşmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Sergiye katılmanızı diler, sanat dolu bir gün geçirmenizi umarız.”

Haber: Abdullah AKYOL

Editör: Abdullah Akyol