Silvan Belediyesi’nin düzenlediği Köyler Arası 1. Yaz Futbol Turnuvası Kale mahallesinde bulunan Şahan Halı sahasında oynan final maçıyla son buldu. Final maçını belediye eşbaşkanları, belediye meclis üyeleri, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) ilçe yöneticileri, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Şube Başkanı Samet Karakaş ve yönetim kurulu, Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonu Amed Şube Başkanı Remzi Dayan ve yönetim kurulu üyeleri, Amedspor eski futbol şube sorumlusu Cemal Doğru ile çok sayıda vatandaş izledi. 7 Haziran’da başlayan turnuvada 20 takım yarıştı. Final maçı Bağlar ile Garisi (Duru) takımları arasında oynandı. Maçı Bağlar Spor, Duru Köyü sporu 7-1 yenerek şampiyon oldu.

Diyarbakır Çermik hava durumu nasıl? Diyarbakır Çermik hava durumu nasıl?

20 KÖY KATILDI: BAĞLAR SPOR TURNUVANIN ŞAMPİYONU OLDU
Silvan Belediyesi, toplumsal destek amacıyla kültürel ve sportif faaliyetler kapsamında organize ettiği Köyler Arası 1. Yaz Futbol Turnuvası Bağlar Spor’un 7-1’lik üstünlüğü ile sonlandı. Belediye tarafından organize edilen ve yaklaşık bir ay süren ve 20 takımın katıldığı Köyler Arası 1. Yaz Futbol Turnuvası sona erdi. Bağlar Spor ve Duru Köyü Spor (Garisiyê Şêxa) takımlarının karşılaştığı final maçı dün oynandı. Şahan Spor Tesislerinde oynanan maçta Bağlar Spor, Duru Köyü sporu 7-1 yenerek şampiyon oldu.

İLK KEZ YAPILDI
Maç sonrasında Silvan Belediye eşbaşkanları kazanan takımlara kupa verdi. Burada konuşan belediye eşbaşkanı Sevim Biçici, düzenlen maçın ilk olduğunu ve devamının geleceğini söyledi. Biçici, “Futbolla ilgili temelden başlayarak çalışmalarımız olacak. İlk günde söyledik bunu sadece futbol olarak görmüyoruz bu etkinlik gençlerimiz için önemli” diye belirtti.

KAZANANLAR URFA GÖBEKLİTEPE’YE GÖTÜRÜLECEK
Şampiyon olan takımın ilerleyen tarihlerde bir günlüğüne Şanlıurfa'daki Göbeklitepe'ye götürüleceği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi