Diyarbakırlı olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde Çocuk Gelişimi öğrencisi olarak öğrenim görüyor. Ancak 27 Eylül tarihinde akşam saatleri sonrası genç kızdan haber alınamaması aileyi endişelendirdi.

ROJİN AİLEDEN EN SON ANNE İLE GÖRÜŞTÜ!

Mücadele Gazetesi olarak edindiğimiz bilgilere göre Rojin Kabaiş’in en son 27 Eylül (Cuma) tarihinde saat 18.00 sıralarında anne Kabaiş ile görüştüğü öğrenilirken, daha sonraki saatlerde ise bir daha haber alınamadığı belirtildi.

Diyarbakır’da yeni ekmek zammı yolda: Tarih verildi Diyarbakır’da yeni ekmek zammı yolda: Tarih verildi

KİŞİSEL MALZEMELERİ GÖLÜN KENARINDA BULUNDU!

Genç kızın kimliğinin, telefonunun ve çantasının gölün kenarında bulunduğu aktarılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve polis ekiplerinin, Rojin'in bulunması için çalışmalarını sürdürdüğü bilgisi öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAN YÜZLERCE KİŞİ ROJİN’İ PAYLAŞTI!

Rojin’in kaybolması akıllara Narin Güran’ın ölümünü getirirken, sosyal medyadan da pek çok kullanıcı Rojin’i paylaşarak yetkililerden en kısa sürede acil bir bilgi sunulmasını talep eden yorumlar yazdı. Vatandaşlar Rojin ile ilgili daha çok bilgiye ulaşmak isterken, en kısa sürede yetkili mercilerin kamuoyunu aydınlatmalarını talep etti.

Muhabir: Devrim AKTÜRK