Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü birinci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş 27 Eylül 2024 tarihinde yurttan ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamıyor. Van Gölü'nde Rojin’i arama çalışması başladı. Ayrıca Rojin’e ait telefon, kulaklık ve bir şişe suyu göl kenarında bulundu.

Diyarbakırlı Kayıp Rojin Kabaiş Için Yeni Gelişme!

İKİ GÜNDÜR KAYIP!

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik’te oturduklarını belirten Baba Nizamettin Kabaiş, “İki gündür arama çalışmaları devam ediyor. Güvenlik kameralarından son görüldüğü yer belli ancak kameraların olduğu yerden sonra karanlık bir yere gidiyor görüntü yok daha fazla. Ekipler arama çalışmasını sürdürüyor.

Finali Diyarbakır'da kutlandı! Binlerce çocuk Sur’da buluştu Finali Diyarbakır'da kutlandı! Binlerce çocuk Sur’da buluştu

YURTTAN BENİ SABAH ARADILAR

Olayın olduğu günün sonrasındaki sabah yurttan beni aradılar. Rojin bugün gelmedi haberiniz var mı diye. Bende onlara ben nereden bilebilirim sizin bilmeniz lazım dedim. Belki daha erken söylemiş olsalardı daha farklı olabilirdi şimdi. Yurttan bir arkadaşı vardı o da ilgileniyor. Şuan için bekliyoruz” dedi.

“VAN’DAYIZ”

Arama çalışmaları için Van’da bulunduklarını söyleyen Baba Kabaiş, ekiplerin Van Gölü civarında aradıklarını söyledi. Aynı zamanda Rojin’le, şahsı ve ailesi arasında bir problem olmadığını da belirten Baba Kabaiş, “Kardeşleriyle de arası iyi hatta kendisini üniversiteye ben getirdim” dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER