Diyarbakır ekibinde de bir sezon kadar forma terleten Ayman, burada 20 maça çıkarken bir kez de gol kaydetmeyi başardı. Peki Ayman şimdi ne yapıyor? Nerede? İşte bu soruların yanıtı…

KARİYERİ TÜRKİYE’DE GEÇEN FUTBOLCU: AYMAN

Bir dönemlerin Süper Lig’ine damga vuran yabancı futbolcular arasında yer alan Ayman, 2000 yılında geldiği Türkiye’de 2011 yılına kadar forma terletti. Birçok kulübün formasını terletmiş olan Ayman, adeta bizden biri olurken futbolseverlerin de bir dönemler yakından takip ettiği ve tanıdığı isimler arasında yer alıyordu. Peki Ayman şimdi ne yapıyor?

Türkiye’de Kocaelispor, Malatyaspor, Gençlerbirliği, Trabzonspor, Konyaspor, Diyarbakırspor ve Rizespor formaları terleten Ayman, 2011 yılında Türkiye’den ayrıldı ve kariyerini 2015 yılında El Makasa takımında bıraktı.

Süper Lig’de tam 254 karşılaşmaya çıkan Ayman 10 kez gol atmayı başarırken 27 kez de asist yaptı. Türkiye’de oynadığı süre içerisinde yalnızca bir kez kupa kaldıran futbolcu, Kocaelispor’da Türkiye Kupası’nı kaldırmayı başardı. (2001/02)

Batuhan Karadeniz Diyarbakırlı futbolcu için Kürt Messi dedi Batuhan Karadeniz Diyarbakırlı futbolcu için Kürt Messi dedi

TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPIYOR

Futbol kariyerini noktaladıktan sonra ülkesi Mısır’da teknik direktörlük yapmaya başlayan Ayman, El Dakhlia’da yardımcı antrenör olarak göreve başladı. Sonrasında Zamalek, El Makasa, Aswan, Zed FC’de görev aldı. Son olarak Mısır Milli Takımı’nda yardımcı antrenör olarak görev yapan Ayman, 2024 yılının başlarında görevinden ayrıldı.

İşte Ayman’ın son görüntüleri:

Diyarbakırspor’da Oynuyordu! Ayman’ın Son Hali Şaşırttı (2)-1

Muhabir: Onurcan GÜLER