Diyarbakır’ın efsanesi Diyarbakırspor’da Surkentliler Grubu sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak duyuruldu. İşte Surkentliler Grubu’nun açıklaması:

Diyarbakırsporumuzun olmadığı bir güne alışamadığımız, sevdasını başka bir uğura değişemediğimiz, sevdamızın en diplerde yalnız kalışına dayanamadığı, Diyarbakırsporsuz aklımızın hiçbir şeye erişemediği bu spor camiasında Diyarbakırsporumuzu yaşatmak için birlik ve beraberlik için de babamızın bizlere miras bıraktığı bu sevdayı ve davayı sürdürmek adına;

Diyarbakırspor ayağa kalktı hedeflerini duyurdu! Diyarbakırspor ayağa kalktı hedeflerini duyurdu!

Tribünlerin içinde büyümüş emek vermiş kemik kadromuzla bir araya gelip alınan karar ile gerçek Diyarbakırspor mücadelesi içinde yıllarını heba etmiş ve heba etmeye devam edeceğimiz bu şanlı davada kurduğumuz Surkentliler Grubu şehrimizin spor camiasına ve Diyarbakırsporumuza hayırlı olsun.

1968 armasının olduğu herkulvar da mazisinin büyüklüğünü ve şehrin en büyüğü olduğunu aynı zamanda yeni nesil gençlerimiz ile yeni doğacak evlatlarımıza bu sevdayı aşılamak için uykusuz sabahlara, sokaklarda, okullarda, soğuk kış deplasmanların da, cefa çekerek ve vefa göstererek sefanın kadrini geleceğimize miras olarak bırakacağız.

Liglerin sevdamıza hiç bir zaman engel olmadığı bugün dahil ve bugünden sonrası adına yeni bir son yapıp yeniden başlıyoruz!

Bu zorlu ve menfaatsiz yolda Diyarbakırsporumuzu kalbinde büyük sevgi, özlem ve hasret ile bağrında hala taşıyan tüm kesimleri ve özellikle;

Tribünlerde omuz omuza olduğumuz tüm abi ve kardeşlerimizi yanımızda, birliğimize ve dirliğimize ortak olmaya yanımızda görmeye davet ediyoruz.

İlerleyen günlerde geniş ve kapsamlı açıklamayı resmi sayfamızda paylaşacağımızı, Diyarbakırsporumuzu yaşatmak adına proje ve çalışmalarımızı tüm kamuoyuna tekrardan bildireceğiz.

Kaynak: Haber Merkezi