TFF 2. Lig’de mücadele eden Diyarbekirspor, ismini kullanarak açılan ve kulübün resmi sayfası gibi gösterilen sahte sosyal medya hesaplarına karşı yasal işlem başlattığını duyurdu. Diyarbekirspor yönetimi, bu sayfaların kulüple hiçbir ilgisinin olmadığını belirterek, taraftarların ve kamuoyunun yalnızca "Diyarbekirspor A.Ş" adına yapılan paylaşımlara itibar etmesini istedi. Resmi açıklamada, yetkisiz paylaşımlar yapan kişiler hakkında yasal işlem başlatılacağı da vurgulandı.

DİYARBEKİRSPOR RESMİ SOSYAL MEDYA HESABI
Diyarbekirspor A.Ş Yönetim Kurulu, kulübe ait resmi sayfasının "Diyarbekirspor A.Ş" adı altında "Diyarbekirsporfk" olduğunu ve bu tür yanıltıcı sayfalara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirterek, kendi resmi sayfasında yaptığı yazılı açıklamada kamuoyuna şu ifadelerle duyurdu:

Ziraat Türkiye Kupası’nda Diyarbekirspor’un rakibi belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası’nda Diyarbekirspor’un rakibi belli oldu!

“BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU
Diyarbekirspor Kulübü resmi duyuru ile yalnızca "Diyarbekirspor A.Ş" adına yapılan paylaşımların dikkate alınmasını önemle belirtmiştir. "Diyarbekirspor A.Ş" Kulübümüzün Resmi site ve sosyal medya sayfaları dışındaki "Diyarbekirspor" adı altında yapılan paylaşımlar dikkate alınmamalıdır. Kulüp ismini kullanarak yetkisiz paylaşımlar yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacağı da duyurulmuştur. Kamuoyuna ve spor severlere saygıyla duyurulur.”

Kaynak: Haber Merkezi