Diyarbakır temsilcisi kulüp sezona kötü bir başlangıç yaparken ligin dördüncü haftasının sonunda teknik direktör Mustafa Kalafatoğlu’yla da yollar ayrıldı.

KALAFATOĞLU MÜCADELE’YE KONUŞTU

Bol gollü maçta Diyarbekirspor sahasında yenildi Bol gollü maçta Diyarbekirspor sahasında yenildi

Mücadele Gazetesi’ne konuşan teknik direktör Mustafa Kalafatoğlu, kararın kulübe ait olduğunu bildirdi. Kalafatoğlu, “Diyarbekirspor’un almış olduğu bir karar saygı duymak lazım. Başarısız sonuçlardan kaynaklanıyor ancak ben kulüpte görev aldığım günden bu yana başarısızlıkların geride kalacağını, takımın oyun sürecinde daha iyi bir performans sağlayacağımı belirttim. Nitekim öyle de oldu. İlk hafta oynanan karşılaşmayla son hafta oynanan karşılaşmada futbolcuların performansında gözle görülür bir değişim söz konusu. Ancak kulüp tarafından alınan bir karar var. Hayırlısı olsun” dedi.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu

STADYUMLA İLGİLİ DE KONUŞTU!

Kalafatoğlu gelen kötü sonuçlarda stadyumdaki eksikliklerin de olduğunu vurgularken son olarak kulübün Diyarbakır Stadyumu’ndaki çalışmaların tamamlanması ve zemin probleminin ortadan kalkması ile beraber yönetimin stadyumda oynama isteklerinin olduğunu da belirtti.

Muhabir: Onurcan GÜLER