Diyarbakır’da Eş Başkan Bucak, Amedspor maçını taraftarla izledi! Diyarbakır’da Eş Başkan Bucak, Amedspor maçını taraftarla izledi!

Diyarbakır ekibi Aykut Özer’den boşalan kale için yeni bir isimle görüşmeler yapıyordu. Geçtiğimiz sezonu Vanspor’da tamamlayan genç file bekçisi Nurullah Aslan’la görüşmeler yapan Amedspor, kaleciyle birçok konuda anlaşmaya vardı.

Aslan transferindeki pürüzlerin birçoğu giderilirken kalecinin önümüzdeki günlerde duyurulacağı bekleniyor.

PEKİ NURULLAH ASLAN KİMDİR?

Samsun’da dünyaya gelen 27 yaşındaki file bekçisi Nurullah Aslan, 2013 sezonunda kariyerine Termespor’da başladı. Burada üç yıl oynayan kaleci sonraki üç sezonda Erbaaspor’da forma şansı buldu. 2018 yılında memleketinin takımı Samsunspor’a transfer olan kaleci burada tam dört sezon ağları korudu. 2022/23 sezonunun ilk devresini Ankaragücü’nde sonra ise Gençlerbirliği’nde geçiren kaleci, geçtiğimiz sezon ise 2. Lig ekibi Vanspor’un formasını terletti.

EN AZ GOL YİYEN KALECİ OLMUŞTU

Van ekibinde 37 maçta ağları koruyan file bekçisi kariyerinde bir kez de Samsunspor’da şampiyonluk yaşadı. Şampiyonluk yaşadığı 2019/20 sezonunda kulübün çıktığı 28 maçın tamamında kaleyi koruyan file bekçisi 11 gol yiyerek tüm liglerde en az gol yiyen kaleci olmayı başarmıştı.

Şimdi ise genç kalecinin Amedspor’a gelmesi bekleniyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER