Amedspor, ligin ikinci yarısındaki oynadığı oyunla dikkatleri çekerken şampiyonluk içinde yeniden liderliğe oturmayı başarmıştı. Peki Amedspor’un en genç takımlar ve en değerliler arasında kaçıncı sırada?

AMEDSPOR LİGİN EN GENÇ TAKIMI

Amedspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ligin en genç takımı oldu. Yaş ortalamasının 24 olduğu Amedspor ligin en genci olurken en yaşlısı ise 34 yaş ortalaması ile Etimesgut Belediyespor oldu. Amedspor’u takip eden genç takımlar sırasıyla Karaman FK 26, Iğdır FK 27, Kastamonuspor 27 ve Erzincanspor 27 yaş ortalaması ile ligin en genç takımları oldu. Peki ligin en değerli takımları hangileri?

Amedspor Boluspor maçı ne zaman, nerede oynanacak? Amedspor Boluspor maçı ne zaman, nerede oynanacak?

AMEDSPOR LİGİN EN DEĞERLİLERİ ARASINDA BEŞİNCİ SIRADA!

Piyasa değerlerinin güncel olarak yayınlandığı listeye göre, Amedspor ligin en değerli beşinci kulübü olarak karşımıza çıkmakta. Bu listeye göre ligin kadro değeri en yüksek olan kulübü Iğdır FK olurken değeri ise 5 milyon 100 bin Euro oldu. İkinci sırayı 3 milyon 360 bin Euro kadro değeri ile Kastamonuspor, üçüncü sırayı 3 milyon 320 binle Menemen FK, dördüncü sırayı 2 milyon 820 bin Euroyla Erzincanspor olurken beşinci sırada Amedspor’un değeri ise 2 milyon 610 bin Euro olarak belli oldu.

Ligin en düşük kadro değerine sahip kulübü ise Uşakspor oldu. 275 bin Euro kadro değerine sahip olan kulüp aynı zamanda ligin de son sırasında yer alıyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER