1986’da Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde dünyaya gelen Kadir Ulusoy ilk ve ortaöğrenimini burada tamamladı. 2009 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu.

KAYMAKAM ADAYI OLARAK ORDU’DA BAŞLADI

2015 yılında farklı sürelerle çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştıktan sonra Ordu Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Ordu’da İl stajını, Adana/Kozan’da ve Kocaeli/Kartepe’de refiklik stajını, Ankara’da Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını, İngiltere’nin Portsmouth Üniversitesi’nde yurtdışı stajı tamamladıktan sonra; 103. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarılı olarak bitirdi.

Diyarbakır'ın Ergani Ilçesi

İLK KAYMAKAMLIĞI AKSARAY’DA

2017-2019 yılları arasında Aksaray/Gülağaç ilçesinde, 2019-2021 yılları arasında Bingöl/Adaklı ilçesinde görev yapmıştır.

Diyarbakır Mardin Urfa'da var: En sıcak ve en serin yerler nereler? Diyarbakır Mardin Urfa'da var: En sıcak ve en serin yerler nereler?

2021 yılında Burdur Gölhisar ilçesinde kaymakamlık yapan Ulusoy, geçtiğimiz gün yayımlanan karar ile beraber Diyarbakır’ın Ergani ilçesinin kaymakamı olmuştur. Ulusoy, evli ve bir çocuk babasıdır, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi