Teknik direktör Ersun Yanal, Diyarbakır’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı. Yanal, bir gazetecinin Amedspor’a gelme sebebini sorması üzerine yanıt verdi, “Amedspor, Türkiye'nin gerçekten önemli bir markası olma konusunda bir önceliği olacak.” Dedi.

Ersun Yanal'ın 3 aydır ailesini görmüyor dediği futbolcu kim? Ersun Yanal'ın 3 aydır ailesini görmüyor dediği futbolcu kim?

ERSUN YANAL: BURASI AMED
Yanal şu ifadelere yer verdi: “Üst alt lig diye ayırmadan şöyle bir ayrım yapmak istiyorum. Futbolun ilgisi ve alakasının oluştuğu futbolun açlığının oluştuğu talebin oluştuğu ve bu talebin yüksek derecede istendiği ve insanların buraya çok ciddi bir şekilde enerjisini akıttığı bir yer tarif edelim. Burası Amed. Bu ülkemizde birçok takımın transfer yasağı var. Birçok takım kötü yönetilmek yüzünden batma noktasına geldi. Birçok takım bu sıkıntıyı fazlasıyla yaşıyor. Amedspor'da bu sorunlar olmayacağı gibi Türkiye'nin gerçekten önemli bir markası olma konusunda da bir önceliği olacak.

Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Fotoğraf

“30 MİLYONA YAKIN BİR TARAFTARA SAHİP”
Amedspor, dışarıya da hesap ederseniz 30 milyona yakın bir taraftara sahip olabilecek bir kitleye sahip. Yarın Süper Lig'de böyle bir takımın yer alması ve bunun Avrupa kupalarında hedeflemesi demek önemli bir taraftar grubunun arkasında sürüklemek demek.

Amedspor Fotoğraf Diyarbakır Stadyumu

Böyle bir olguyu kaçırmamak gerekiyor, buraya faydalı olmak ve emek harcamak gerekiyor. Ben de buraya bu emeği harcamaya geldim.”

Muhabir: Fatih SURUÇ