Ersun Yanal’ın teknik direktör olarak yıllarca görev aldığı Gençlerbirliği bugün Ankara Eryaman Stadı’nda Amedspor’u konuk edecek.

İKİ YIL GÖREV ALDI!

Ersun Yanal 2002/04 sezonlarında Gençlerbirliği’nde görev alırken bu kulüpte toplam 86 maçta kulübün başında bulundu. Bu 86 karşılaşmada 44 galibiyet alan Yanal, 19 beraberlik ve 23’de mağlubiyet yaşadı Gençlerbirliği’nde.

Gençlerbirliği’nden Amedspor maçına ilişkin: En iyi maçlardan biri… Gençlerbirliği’nden Amedspor maçına ilişkin: En iyi maçlardan biri…

GENÇLERBİRLİĞİ’NE KARŞI 27 MAÇA ÇIKTI!

Yanal, Gençlerbirliği teknik direktörü olduğu dönem burada 86 maça çıkarken farklı kulüplerde görev aldığı dönemler içerisinde de Gençlerbirliği’ne karşı 27 maça çıktı. Bugün Amedspor ile beraber 28.karşılaşmasına çıkacak.

Yanal, Gençlerbirliği’ne karşı çıktığı bu 27 karşılaşmanın 14’ünden galibiyet alırken 4 maçtan beraberlik ve 9 maçtan da mağlubiyet aldı.

AMEDSPOR’LA İLK KEZ GENÇLERBİRLİĞİ’NE KARŞI OYNAYACAK!

Diyarbakır ekibiyle Gençlerbirliği’ne karşı ilk kez sahaya çıkacak olan Ersun Yanal, başkent ekibini Türkiye’de en iyi tanıyan teknik isimler arasında yer alıyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER