TFF 1. Lig'in ikinci hafta maçında Diyarbakır Stadyumu'nda İstanbulspor'u ağırlayacak olan Amedspor'da hazırlıklar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İstanbulspor ile önemli bir müsabakaya çıkacak olan Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal taraftarlara seslendi.

"PAZARTESİ GÜNÜ ÇOK CİDDİ BİR DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"
Yarın oynanacak İstanbulspor maçı için taraftara çağrı yapan ve Amedspor mağazalarında yaşanan uzun kuyruklara gerek kalmadan Passolig işlemlerinin yapılabileceğini söyleyen Yanal, "Ne gerek var kuyruğa girmeye. Çok basit, Passolig uygulamasını indiriyoruz. Bir dakikalık işlem. Bu kadar kuyruk olmasına gerek yok. Çünkü pazartesi günü çok ciddi bir desteğe ihtiyacımız var. Uygulamayı indirip kayıtları yapmayı düşünelim." ifadesini kullandı.

Passolig Amedstore

Amedspor Diyarbakır Stadyumu için mahkemeye gidiyor! Amedspor Diyarbakır Stadyumu için mahkemeye gidiyor!

AMEDSPOR – İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Bu hafta sezonun ikinci maçına çıkacak olan Amedspor, Diyarbakır Stadyumu’nda İstanbulspor’u konul edecek. Amedspor ile İstanbulspor maçı yarın saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşma ise beIN SPORTS MAX 1 - TRT Spor’da naklen yayınlanacak.

Aynı zamanda Amedspor ile İstanbulspor karşılaşmasını, bugün Diyarbakır'a gelen ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı olarak seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu da izleyecek.

Muhabir: Devrim AKTÜRK