Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Bandırmaspor, sahasında Amed Sportif Faaliyetler'e 1-0 mağlup oldu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Ersun Yanal olumlu mesajlar verdi.

Amedspor açık ara farkla haftanın takımı oldu! Amedspor açık ara farkla haftanın takımı oldu!

Amedspor'da Ilk Maçını Efsanesi Olduğu Kulübe Karşı Oynadı!

“3 PUANLA TAKIMIMIZDA MORAL BULDUK”

Önemli bir maçta 3 puan elde ettiklerini açıklayan Yanal, "Ligin istikrarlı takımı Bandırmaspor, uzun süredir tecrübesiyle ligde önemli işler başarıyor ve kendi sahasında avantajlarını iyi kullanıyor. Biz ise geç kurulmuş bir takımız ve birçok oyuncumuz ilk defa bu sezon forma giyiyor. Takım olarak pek çok fedakârlık yaptık. Sonuç alarak daha iyi bir altyapı kurabileceğimiz bir süreçten geçiyoruz. Amed Spor'un gerçekleştirdiği tesis ve kurumsallaşma konusundaki atılımlar, hem manevi hem de zaman açısından bizi oldukça meşgul etti. Bandırmaspor'dan aldığımız 3 puanla takımımızda moral bulduk.”

Amedspor'un Talihi Döndü! Üç Puanı Tek Golle Aldı

“STAT İLE İLGİLİ BAZI SIKINTILARIMIZ VARDI”

“Bu motivasyonla sonraki maçlarda da iyi performans göstermeye devam edeceğiz. Stat ile ilgili bazı sıkıntılarımız vardı ve sağ olsun, sayın valimiz bu konuda önlemler aldı. Zirveyi zorlayan bir takımız ve bu amaçla takım için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak: İHA