Dünya Kupasında Amedspor, Türkiye’yi temsil edecek! Dünya Kupasında Amedspor, Türkiye’yi temsil edecek!

Ertem Şener, Amedspor’un şampiyonluğunu kutlayıp başarı dileklerini iletirken aynı zamanda Amedspor’a bir de söz verdi. Şener, “Amedspor'u yürekten kutluyoruz tebrik ediyoruz. Bakın tekrar söylüyorum bu ülkenin bayrağının çatısı altında bayrağımızın çatısı altında Göztepe'de bizim takımımız Karşıyaka'da bizim takımımız Beşiktaş da bizim takımımız Fenerbahçe'de Galatasaray'da Amedspor da bizim takımımız. 

“AMEDSPORLU KARDEŞLERİME SÖZ VERİYORUM”
Buradan bütün Amedsporlu kardeşlerime söz veriyorum ben bu mikrofonu taktığım sürece hangi programda olursam olayım benim bulunduğum programda Amedspor’un hakları her zaman savunulacaktır. Kimseye laf söyletmem ve bütün meslektaşlarımdan da bunu rica ediyorum ayrımcılık olmayacak olmaması gerekir. Bana 2024 yılında bu çok saçma geliyor. Türk’ü Kürt’ü Lazı Çerkezi Alevisi Sünnisi biz hepimiz kardeşiz. Biz Türkiye Cumhuriyetiyiz. Diyarbakır’da bizim Bursa bizim. Bizim artık bu ayrımcılığa son vermemiz lazım. 

“ŞAMPİYONLAR LİGİ SİZE ÇOK YAKIŞIR”
Amedspor'u ayakta alkışlıyorum, yönetimini, Mesut Bakkal hocamızı futbolcuları ayakta alkışlıyorum. Diyarbakır'a selam olsun inşallah, sonunda inşallah Süper Lig'e gelirsiniz. Süper Lig'de şampiyonluk yolunda koşarsınız Konferans Ligi, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi size çok yakışır” dedi.

“BİZ BİRLİKTE GÜZELİZ”
Şener, “Bir gün size söz veriyorum Amedspor’un maçını da anlatacağım. Amedspor bu ülkenin takımıdır lütfen ama lütfen ayrımcılık yapmayalım. Biz ayrı değil beraberiz birlikteyiz. Biz birlikte güzeliz” dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER