Diyarbakır ve Erzurum arasındaki mesafe kaç kilometre? Uçakla, otobüsle, özel araçla Diyarbakır Erzurum kaç kilometre merak ediliyor. Diyarbakır’dan Erzurum’a gidecek olan bir vatandaş ortalama kaç kilometre yol kat eder? İşte yanıtı…

Yol Diyarbakır Antep Arası Kaç Kilometre İşte Yanıtı

Diyarbakır ve Erzurum Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu’sunda yer alan iki önemli şehirdir. Bu iki şehir arasındaki seyahat süresini hesaplayabilmek için iki şehir arasındaki mesafeyi bilmek gerekir. Mesafe karayolu ve havayolu olarak farklı hesaplanabilir. Bununla birlikte seyahatin süresi de aracın türüne göre farklı olabilir.

Instagram Atatürk’ün fotoğrafını kaldırdı! Instagram Atatürk’ün fotoğrafını kaldırdı!

Diyarbakır ve Erzurum arasındaki mesafe 318 kilometredir. İki şehir arasındaki mesafe havayolu açısından ise 239 kilometredir. Diyarbakır ve Erzurum arasında seyahat etmeyi planlıyorsanız mutlaka seyahat süresini aracın türünü göz önünde bulundurarak hesaplamanız gerekir. Özel araç ile seyahat edecekseniz süre 3 saat 30 dakikadır. Otobüs ile seyahat edecekseniz yol 4 saat 30 dakika sürer. Eğer uçak ile Diyarbakır Erzurum arasında seyahat edecekseniz 50 dakika sürmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi