Diyarbakır’da 42 milyon liraya restore edilen Taşköprü sular altında kalacak! Diyarbakır’da 42 milyon liraya restore edilen Taşköprü sular altında kalacak!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 8 yaşındaki Narin’in ölümünün ardından yaptığı yorumlarla tepkileri üzerine çeken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu Sözcü’ye yaptığı açıklamada, "Vallahi siyaseti bırakmayı düşünüyorum. Özellikle yurt dışı kaynaklı PKK unsurlarının bu işi yayması ama sosyal medyada dolaşan bir sürü başı boş insanın da yargısız infaz yapması. Biz neden siyaset yapıyoruz? Şeref ve haysiyetimiz için. Madem bırakayım siyaseti daha iyi. Böyle bir şey olur mu? Bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım. Benim birilerini kollama saklama şeyim olabilir mi? Bu kız artık hepimizin kızı” ifadelerini kullanmıştı. 

Ak Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu “Aile 40 Yıllık Dostumuz”

GALİP ENSARİOĞLU’NDAN YENİ AÇIKLAMA GELDİ!
Ensarioğlu, X hesabında yaptığı yeni açıklamayla “Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur” diyerek şu ifadelere yer verdi: “Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur. Aksine, ülkeme ve milletime hizmet etme konusundaki kararlılığım artarak devam etmektedir. Yoluma emin adımlarla devam edeceğim ve halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için tüm enerjimi bu yolda harcayacağım.

Kaynak: Haber Merkezi