Şenyaşar-Yıldız aileleri barışıyor: Cevdet Yılmaz ve Ahmet Türk katılacak! Şenyaşar-Yıldız aileleri barışıyor: Cevdet Yılmaz ve Ahmet Türk katılacak!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan hakkındaki Türkiye'ye getirilirken 'her türlü hizmete açığım' diyen teröristbaşı çıksın terörü bitirdiğini ilan etsin" çağrısı gündemdeki yerini koruyor. Konuya ilişkin değerlendirme yapan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, tv100 Ana Haber'de konuştu.

Ensarioğlu şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’nin birliği ve beraberliği her şeyden önce gelir. Ülkemizin geleceği için şiddetin son bulması ve silahların susması gerekmektedir. Milli birlik ve beraberliğimizin korunması adına her zaman demokratik zeminde çözüm arayışını savunuyoruz. Sayın Bahçeli, tesadüflerle hareket eden biri değildir; söylediği ve yaptığı şeyleri çok iyi hesap ederek, sorumluluk içinde hareket eden bir siyasi liderdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu tavra olumlu yaklaştığını biliyoruz. Türkiye’nin iç ve dış tehditlere karşı güçlü ve kararlı duruşunu sürdürmek hepimizin ortak sorumluluğudur.”

Kaynak: Haber Merkezi