Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi’ne bağlı Taşvaşantepe (Çulî) Mahallesi’nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, köye bir buçuk kilometre mesafedeki Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içinde bulundu. Güran’ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na (ATK) götürülürken, mahalle mezarlığında mezar kazıldı. Soruşturma kapsamında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 21 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Narin Güran Diyarbakır

Öte yandan, soruşturma kapsamında gözaltına alınan iki kişi jandarmaya sevk edildi. 

NARİN'İN TÜM AİLESİ GÖZALTINDA
Halk TV’de yer alan habere göre, bizzat savcıya giden gizli tanık, isimler verdi. Gözaltına alınanlar anne Yüksel Güran, baba Arif Güran, amcalar, kardeşler, kuzenler ve çok sayıda akrabanın yer aldığını bildirildi. Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Baba Arif Güran, anne Yüksel Güran, tutuklu olan hakkında tekrar gözaltı kararı verilen Salim Güran, köyde yaşayan üç amca, çok sayıda kuzen, Salim Güran'ın eşi ve çocukları hakkında gözaltı kararı verildi.

Gözaltına alınan bu şahıslarla alakalı tüm dijital materyallere el konuldu.

Ayrıca gözaltı sayısı da artacak.

En mutlu günü kabusa döndü! Gelinliği bir anda alev aldı En mutlu günü kabusa döndü! Gelinliği bir anda alev aldı

Soruşturma ikinci aşamaya geçti. Kriminal ve olay yeri delillerle kimler tarafından Narin'in katledildiği ortaya çıkacak.

Narin'in neden katlediğini Türkiye öğrenecek. Adli Tıp'ın Ön Raporu hızlı çıkacaktır. 1-2 gün içinde. Ancak geniş rapor sonra çıkacak."

Kaynak: Haber Merkezi