KOÇ BURCU
Koçlar, bugün ikili ilişkiler biraz gergin ve zorlayıcı olabilir. İçsel gerginliğiniz yakın çevrenize yansıyor. Sorumluluk almanız gereken konularda rahat davranmamalısınız. Üstlerinizle tartışmamaya özen gösterin. Kendinizi sağlıklı bir şekilde ifade etmeye çalışın. 

BOĞA BURCU
Boğa burçları, bugün kişisel kaynaklarınızı arttırmaya yönelik yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Sorumluluk almak ve kişisel yeteneklerinizi kazanca çevirmek için motivasyonunuz artmış görünüyor. Geleceğe yönelik yeni planlamalar yapmak için uygun bir gün.

Meteoroloji duyurdu: İşte en sıcak ve en serin il Meteoroloji duyurdu: İşte en sıcak ve en serin il

İKİZLER BURCU
İkizler, geleceğe yönelik neye karar vereceğinizi şaşırmış ve kararsız bir durumda olabilirsiniz. Geçici bir süreç. Bugün düşüncesizce adımlar atmayın, harcamalarınıza dikkat edin. Hata yapmaya açık bir zaman dilimi. Yeni kararlar almalı ve sabırlı olmalısınız.

YENGEÇ BURCU
Yengeç burçları, duygularınızla mantığınız çatışma halinde olabilir. Yoğun düşünceler ve sorumluluklar sizi fazlasıyla yoruyor fakat negatif düşüncelerden bir an önce kurtulmalısınız. Bugün önemli kişilerle görüşmeler yapabilir, ilişkilerinizi sağlamlaştıracak yeni adımlar atabilirsiniz. 

ASLAN BURÇLARI
Aslanlar, bugün sağlık konuları gündemde olabilir. İş hayatınızda bazı belirsiz ve daha önce hesaplayamadığınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sorunları çözüme kavuşturmak için bugün pek uygun bir gün değil. Önemli görüşmeleriniz varsa bugün beklentileriniz karşılanmayabilir.

BAŞAK BURCU
Başaklar, iş hayatı ve sorumluluklarınız açısından yoğun bir gün. Çok çalışıyorsunuz ve emeklerinizin karşılığını almak istiyorsunuz. Bugün ev yaşantınızla alakalı beklenmedik konular gündeme gelebilir, kişisel ihtiyaçlarınıza zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz.

TERAZİ BURÇLARI
Teraziler, bugün üzeri geçmişte kapatılmış olan ailevi konular gündeme gelebilir. Anlaşmazlıklar ve laf kalabalığı sizi yorabilir. Eski defterlerin açılması hoşunuza gitmese de konuları hallederek ilerlemek daha sağlıklı olacaktır. Problemleri geçiştirmeyin.

AKREP BURCU
Akrepler, bu aralar yakın çevrenizden göreceğiniz destekler motivasyonunuzu arttıracak. Kararlı ve istikrarlı tavırlarınız çevreniz tarafından fark ediliyor. Destek görmeyi hak ediyorsunuz. İş ile alakalı seyahatler gündemde olabilir. 

YAY BURCU
Yaylar, maddi kaynaklarınızı arttırma yolunda çok kararlısınız. Emeklerinizin karşılığını alabildiğiniz bir gün olacak, daha iyisi ise zamanla olacak. Motivasyonunuzu arttıracak konulara odaklanın. Kendinize inanmaktan vazgeçmeyin. 

OĞLAK BURCU
Oğlaklar, sorumluluklarınız konusunda sağlam duruşunuz bugün biraz daha tetikleniyor. Krizlere karşı tavrınız oldukça soğukkanlı. Biraz da duygusal ve kişisel ihtiyaçlarınıza odaklanmalısınız. Kalıcı ve sağlam başlangıçların temelleri bugün atılabilir.

KOVA BURCU
Kovalar, bugün sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlık sorunlarının çözümü için duygularınızı sağlıklı yollara ifade etmeyi öğrenmeniz gerekiyor.  Gizli saklı konulardan uzak durmaya çalışın. Birlikte iş yaptığınız kişiler bugün canınızı sıkabilir.

BALIK BURCU
Balıklar, hedeflerinizi gerçekleştirmeye bugün bir adım daha yakın hissedebilirsiniz. Sosyal çevreniz tarafından desteklenmek inancınızı arttırıyor. Önemli görüşmeler için uygun bir gün. Bugün attığınız adımların sonuçları uzun vadede etkili olacak.

Kaynak: Haber Merkezi