Günlük burç yorumları merak ediliyor. Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi olacak? Astrolog Filiz Özkol, on iki burç için gezegenlerin konumuna göre aşk, para, sağlık ve kariyer konuları nasıl olacak yorumladı. İşte 22 Nisan Pazartesi gününün burç yorumları…

KOÇ BURCU
Koç Burçları, mesleki konularda etkin kişiler, istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

BOĞA BURCU
Boğa Burçları sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

İKİZLER BURCU
Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü, bugün Ay’ın bulunduğu konum; aşk, sosyal ve çevresel ilişkilerinizi yeniden gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU
Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluklara maruz kalacaktır. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da size hak vereceklerdir.

ASLAN BURCU
Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Çevresel alışkanlıklara uyum gösterin.

BAŞAK BURCU
Henüz oluşturamadığınız olayların altyapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla bir arada olmanın ve onların desteğinin olumlu yansımaların alıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmalısınız.

TERAZİ BURCU
 İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçmek için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olun. Yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere ani tepkiler vermeyin.

AKREP BURCU
 Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirmiştiniz. Partnerinize zaman ayırmalısınız.

YAY BURCU
Aşka her zaman çok önem veren bir kişi olarak, bugün her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Bazılarınız macera isteği içinde hareket edecek. Fakat siz yine dikkatli olmalısınız.

OĞLA BURCU
Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor.

Adıyaman’ı uyutmadı Diyarbakır’dan da görüntülendi! Adıyaman’ı uyutmadı Diyarbakır’dan da görüntülendi!

KOVA BURCU
 Mesleki anlamda iyi bir dönemimdesiniz ve bazı problemlerin kendi içi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Ortak çalışmalar için uygun bir gün.

BALIK BURCU
Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

Kaynak: Haber Merkezi