• 05-10-2024
  • USD 34,25
  • EUR 37,64
  • STERLIN 45,08
  • ALTIN 2.920,13
  • BİST100 9.109
  • BTC 61.650

Asfalt Haberleri

asfalt haberleri ve güncel asfalt gelişmeleri, asfalt ile ilgili tüm video, asfalt fotoğrafları ve asfalt haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Van Erciş Kaymakamlığı’nın karayollarına ait yollardan sökülen asfalt malzemesini belediyeye vermek yerine çöpe döktüğü iddia edildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bismil, Silvan, ⁠Çınar,  Ergani, Sur, Lice ve Bağlar ilçelerindeki yol çalışmalarını tamamladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçenin kırsal mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Ergani ilçesi Çayköy Mahallesinde seçim öncesi başlatılan asfalt çalışması yarıda kaldı, birçok araç zarar gördü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde vatandaşlar, bozuk olan köy yolunun asfalt yapılmasını talep etti.

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Kocaköy ilçesinde geçen yıl yapılan ve şuan kullanılmaz hale gelen yola dikkat çekti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Ergani - Çermik karayolunda başlatılan asfalt çalışması gecikti, çiftçi tozu önlemek için sulama sistemini yola döşedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Sur ilçesinde yeni yerleşim yerindeki asfalt çalışmalarını denetledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, Sur’da daha önce imara açılan yerlerde vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması amacıyla Teknokent arkasına inşa ettiği yola asfalt...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Ergani – Çermik karayolunda başlatılan asfalt çalışması gecikti, yoldan geçen araçlar zarar gördü.

MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır’da yılsonuna kadar tüm caddelerin asfaltlanması hedeflenmiş, bunun için çalışmalara başlanmış.

GÜNCEL

Diyarbakır Haziran ayında kavrulmaya başlarken neredeyse asfaltlar bile eriyecek noktaya geliyor, Ardahan'da ise dolu yağışı yolları beyaza bürüyor.

MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır’da günümüzde de ara ara caddeler trafiğe kapatılırken bu durum geçmiş dönemlerde de yaşanmış.

YAŞAM

Sıcaklıklar yaz ayına çok yüksek seviyelerden başlarken rekor üstüne rekorda kırılmaya devam ediyor. Bu kez uyarıların adresi Adana oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde zamanla tahrip olan otopark giriş yolunu yeniledi.