• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Damat Haberleri

damat haberleri ve güncel damat gelişmeleri, damat ile ilgili tüm video, damat fotoğrafları ve damat haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde iki aile arasında çıkan ve yedi kişinin ölümüyle sonuçlanan 2’si tutuklu 17 sanıklı dava sonuçlandı.

SON DAKİKA

Mersin'de, Musa Ö. isimli şahıs boşanma aşamasındaki Fatma Ö., kaynanasını ve kayınbabasını tabanca ile vurdu..

SON DAKİKA

Erzurum'da düğün öncesi gelenek haline gelen kısır gecesinde tartışma çıktı. Silahların konuştuğu tartışmada damat yaralandı.

GÜNCEL

Adana’da Hakim Aba'nın sokak ortasında tartışıp, tabanca ile vurduğu boşanma aşamasındaki eşi Şükran Aba ile kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi, memleketleri...

SON DAKİKA

Adana’da eşiyle boşanma aşamasında olan Hakim Eba, eşini ve ailesinden 3 kişiyi vurup, yeni doğan bebeğini de alarak kaçtı.

Diyarbakır’da A.H.P. (61), kızıyla kavga eden damadı S.G.’yi (35) iddiaya göre barışmaları için eve çağırdı. Eve gelen S.G., yaşanan tartışmanın...

Diyarbakır’da, kızıyla kavga eden damadını barışmaları için eve çağıran ve yaşanan tartışmada damadını vuran kayınbaba ve oğlu gözaltında alındı.

Diyarbakır’da bir şahıs, evin tapusu nedeniyle tartıştığı dini nikahlı eşi ve ailesine tabancayla kurşun yağdırdı.

AMEDSPOR

Diyarbakır’da düğün konvoyunda gelini arabada bırakarak kaçan damadın nedeni ortaya çıktı. Meğer damat Amedspor maçı için kaçmış.

Diyarbakır'da gelini aldıktan sonra nikah için düğün salonuna giden bir damat, konvoyun ışıklarda durmasını fırsat bilerek gelini bırakıp kaçtı.