• USD 32,66
  • EUR 35,56
  • ALTIN 2.506,82
  • BİST100 10.852
  • BTC 56.900

Diyarbakır Stadyumu Haberleri

Diyarbakır Stadyumu haberleri ve güncel Diyarbakır Stadyumu gelişmeleri, Diyarbakır Stadyumu ile ilgili tüm video, Diyarbakır Stadyumu fotoğrafları ve Diyarbakır Stadyumu haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Amedspor’un TFF 1. Lig'e yükselmesinin ardından Diyarbakır Stadyumu yenileniyor. Stadyumda VAR ve Passolig sistemi kurulacak.

YAŞAM

Türkiye’de futbol takımlarının kendine has stadyumu olurken Diyarbakır Stadyumunun kapasitesi 33 bin kişilik birçok kulübün stadyumu daha düşük kapasitede.

1. Lig’e yükselen Amedspor’un iç saha maçlarını yaptığı Diyarbakır Stadyumu çimlerinin yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

AMEDSPOR

Amedspor taraftarı kupa töreni sonrası Diyarbakır Stadyumu önünde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor dün şampiyonluk kupasını kaldırdı ve verilen sözü yerine getirdi. Kupa, kaptan Şehmus Özer’e götürüldü.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un bu hafta sonu düzenlenecek şampiyonluk töreninin detayları belli oldu. Peki kimler gelecek?

AMEDSPOR

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla sezon sonuna gelen Amedspor, sahasında Menemen FK’yı konuk ederken taraftarın heyecanı da dikkatleri çekti.

DİYARBEKİRSPOR

Diyarbekirspor, Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak Bursaspor maçına ilişkin açıklama yaptı.

AMEDSPOR

Diyarbekirspor ve Amedspor’un kullanmakta olduğu Diyarbakır Stadyumu’nun ismi değişti mi? İşte yanıtı…

AMEDSPOR

Diyarbakır'da Amedspor'un şampiyonluk maçı öncesi vatandaşlar Amedstore’de sıraya girdi. Sırada uzun kuyruklar meydana geldi.

AMEDSPOR

Diyarbakır Stadyumu’nda Amedspor’un şampiyonluğunu ilan etmesi beklenen Iğdırspor maç biletleri satışa çıktı.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor ligde başarılı gidişatını sürdürürken bir de saha dışında olanlar dikkat çekti.

AMEDSPOR

Diyarbakır kulüplerinin ev sahibi olarak oynadığı sahası oynayan kulüplerin de oldukça beğenisini kazanarak takdirleri toplamayı başardı.